Hot Chicken Wing dip

Yum! Heta kycklingvingar att dippa i en ljuvlig dip på fredagskvällen! Och kanske en liten bönsallad med svarta bönor, majs, purjo, olivolja och örtsalt till det?

Kycklingvingarna körde vi in frusna. De penslades med olja, och kryddades runt om med rökt paprika, chilipulver, svartpeppar och vitlökspulver. Härligt krispiga blir dom om de får ligga på galler och öser dem ett par gånger.

Och till det godaste dippen! 

Till 4 personer

1 dl créme fraiche 
1 dl Hellmans majonnäs (eller hemgjord!)
1 msk olivolja 
1 msk hackad koriander
1 lime, saften
1 krm vitlökspulver (färsk vitlök funkar också, men tar gärna över så ta lite i taget)
Flingsalt efter smak

Bara röra ihop allt! Ät direkt eller stå i kylen o gotta sig en stund.


(null)

dip - kyckling - majonnäs - snabbt